Huidige activiteiten

 

De activiteiten zijn voor alle bewoners van Noord toegankelijk. 


 

Samen eten in Noord

Wat is er gezelliger dan samen de maaltijd nuttigen? Iedereen is welkom, van jong tot oud. Elke eerste woensdag van de maand in de boulevard van Huis ter Leede. Aanvang 17.30 uur. In principe gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op op prijs gesteld. 

 

Samen wandelen in Noord

Wandelen is gezond en gezellig. In uw eigen tempo, een wandeling in uw eigen buurt. Ook met een rollator goed te doen. Elke woensdag om 10.00 koffie en vertrek om 10.30 uur de gezamenlijke start van de korte (20 minuten) en langere wandeling (40 minuten). Gratis.

 

Samen koffie drinken in Noord

Koffie drinken met ’n spelletje is gezellig. Bijvoorbeeld rummicub spelen of gewoon een praatje maken, het kan allemaal. Elke maandagmiddag in de boulevard van Huis ter Leede van 14.30 tot 16.00 uur. Gratis.

 

Samen met de Bus in Noord

Van het voor- tot het najaar rijden met de bus van Huis ter Leede naar een leuke bestemming. Via website en Facebook vind je de data en bestemming. Opgeven is noodzakelijk vanwege het beperkt aantal plaatsen in de bus. 

 

Samen Schilderen in Noord

Elke twee maanden, behalve in de zomermaanden, starten we een cursus van vier dagdelen. Opgeven is noodzakelijk omdat er maximaal 8 plaatsen zijn. In principe is de cursus gratis maar een eigen bijdrage wordt erg op prijs gesteld. 

 

Samen naar Muziek luisteren

Tweemaal per jaar verzorgen we een concert. Voor de exacte data kijkt u op de website of Facebook. De toegang is gratis. 

 

Voorjaarsmarkt

De wijkraad organiseert samen met Huis ter Leede een voorjaarsmarkt op 17 mei 2019. Volg de berichtgeving op de website en Facebook. 

 

Openbare wijkraadvergadering

In het najaar organiseert de wijkraad een openbare wijkraadsvergadering over actuele onderwerpen. Datum en agenda vind je op website en Facebook.